Bulca İlkokulu

Telefon : 0272-3164147
WEB https://bulcailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bulca Köyü Sinanpaşa /Afyonkarahisar
VİZYON : Bulca İlkokulu olarak çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile ulusal düzeyde bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır
MİSYON : Tüm öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda çağdaş standartlarda ve bireysel özelliklerine uygun eğitim öğretim yapmalarını sağlayarak, onları mutlu bireyler olarak sosyal hayata ve üst öğrenime hazırlamak. Yetkin insana ulaşabilmek için kişinin potansiyellerini en üst seviyede kullanması, kişinin saplantı ve tutkularından kurtulması, zihinsel-duygusal ve fiziksel merkezlerini sağlıklı bir şekilde işlemesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle stratejik planlamamızı ve okulumuzun gelecekteki yerini ve hayalimizi bu düşünceler üzerine örgütlemiş bulunmaktayız.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Kaloriferli
Servis : Balmahmud Köyünden 20 taşımalı öğrencimiz vardır.
Ulaşım : Ulaşım sıkıntısı yoktur.Ana yol ve minibüs güzergahı üzerindedir.
Yerleşim Yeri : Bulca köyü Sinanpaşa/Afyonkarahisar
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle:22 km İlçeye :6 km